Tinjau Malaysia Merketplace

.

Perhatian!!!! Blog ini sekadar memudahkan peminat-peminat filem lama mencari dan menonton sahaja. Dengan ini cerita-cerita tersebut tidak akan terpapar sekiranya "youtube uploader" tersebut membuang cerita-cerita mereka dari akaun youtube.. Harap Maklum... TERIMA KASIH KEPADA PENGUNJUNG. SEMOGA TERHIBUR. KLIK BANNER IKLAN IANYA TIDAK MENGANGGU TONTONAN.. TQVM


----TIP MENONTON KLIK SINI----
----NAK DOWNLOAD? LIHAT CARA-CARANYA DISINI----

Thursday, July 15, 2010

Review Film: Mantra 2010

Filem yang ber "genre" seram, misteri dan suspen ini mula disiarkan di pawagam-pawagam seluruh Malaysia pada 15 Julai 2010. Mantra adalah sebuah filem hasil arahan Azhari Mohd Zain dan antara pelakon-pelakonnya ialah Hasnul Rahmat, Mas Muharni, Zul Handy Black dan Hamdam Ramli. Mantra mengisahkan kehebatan ilmu hitam Muzir yang telah terperangkap oleh rakan karibnya, Hasbi dengan ilmu hitamnya untuk merampas isterinya. Ini menyebabkan Muzir dipenjaya seumur hidup.

Semasa di penjara Muzir mahu membalas dendam dan mendalami ilmu hitam dari seorang banduan lain. Apabila berjaya memperdaya warden, Muzir melepaskan diri dan memulakan rancangannya membalas dendam. Daripada trailer yang disiarkan di TV boleh tahan seram ceritanya. Kepada sesiapa yang sudah menontonnya sila-sila  lah tinggakan komen anda.


Kepada yang belum menonton jom kita tengok trailer filem tersebut

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

.

.